CTS Számlázó és Szerződésnyilvántartó

Egy szoftver amely képes számláit és szerződéseit is kezelni

Nem kell tovább keresgélnie, a CTS SzámSzerben ezek mind megtalálhatók!  Szoftverünkben létrehozhatja a szerződéseket, melyekhez megadhatja az ügyfelek, és a szerződés tárgyának adatait. Az egyes ügyfelekkel kötött szerződéshez létrehozhat számlákat, melyek állapotát egyszerűen nyomon követheti. A rendszer a teljes szerződéshez kapcsolódó levélváltást is képes folyamatosan menteni, és visszakeresni.

 

 

Kinek ajánljuk a SzámSzer szoftvert?

  • Elsősorban azoknak ajánljuk a szoftvert, akik egy megbízható programra vágynak.
  • Amennyiben Ön szolgáltatások értékesítésével foglalkozik, és már nem tudja követni az összes ügyféllel kötött szerződéseit, és a hozzájuk tartozó számlákat.
  • Önnek, ha már bármikor is keresnie kellett egy szerződéshez kapcsolódóan bármilyen iratot.
  • Amennyiben több éves fejlesztő és tökéletesítő munka eredményét szeretné élvezni, mivel szoftverfejlesztő csapatunk a végfelhasználókkal közösen, az Ő igényeiknek megfelelően alkotta meg a programot.

Szeretne figyelmeztető SMS-t küldeni az ügyfeleknek?

Amennyiben adódott már problémája abból, hogy az ügyfelek nem időben egyenlítik ki a számlákat, ez a funkció nagyon hasznos az Ön számára. Az SMS küldő rendszer kiépítésével a SzámSzer szoftverben egyszerűen küldhet tömegesen SMS-eket.

Nem kell többé azon aggódnia, nehogy elfelejtse, hogy kinek, mikor kell figyelmeztetést küldenie! Egyszerűen kilistázhatja a hátralékosokat, akiknek egy kattintással küldheti el ugyanazt az üzenetet a mobil készülékükre. Az üzenetet sablonként is el tudja menteni, így bármikor, bármelyik ügyfélnek el tudja küldeni, személyre szabottan!

Csekkeket is szeretnék nyomtatni! Van erre lehetőség a SzámSzerben?

A CTS SzámSzerben gyorsan és egyszerűen kilistázhatja a megjeleníteni kívánt adatokat. Például egy adott, vagy az összes ügyfél tartozását ki lehet listázni. De többek közt kiválaszthatja, hogy az összes, vagy csak az aktuális szerződéseket szeretné látni.

Készítsen kimutatásokat egyszerűen! ​

Igen! Önnek lehetősége van többféle típusú nyomtatás beállítására a szoftverben. Külön nyomtatót adhat meg a dokumentumok, csekkek, számlák, illetve a tértivevények nyomtatására. A számlák elkészítésekor is kérheti, hogy a rendszer automatikusan kitöltött csekket készítsen az ügyfél számára. Amennyiben egy ügyfél például elveszített egy csekket, Ön pótolhatja azt a program segítségével, ezzel nagymértékben megkönnyítve az Ön munkáját.

Egy helyen összpontosuló dokumentumok!

A rendszer folyamatosan gyűjti az adott szerződéshez és ügyfélhez kötődő dokumentumokat, így ha Önnek bármit el kell intéznie egy szerződés kapcsán, akkor nem kell többé az iratszekrényt átkutatnia, hogy a szerződéshez kapcsolódó üzenet- és iratmozgásokat előkeresse.