Megoldások önkormányzatoknak

Az információbiztonsági törvény számos feladatot jelent az állami és önkormányzati szerveknek, ezért indokolt a megfelelő szakértelemmel és közigazgatási tapasztalattal rendelkező információbiztonsági tanácsadás igénybevétele.

Amit kínálunk

Az optimalizált rendszerek és szolgáltatások révén csökkenthetők az üzemeltetési költségek.
Magas szintű biztonság: Az adatvédelem és az információbiztonság garantált, megfelelve a legújabb törvényi előírásoknak.
Szolgáltatásaink testreszabhatók az Önök speciális igényeinek megfelelően.
Több évtizedes tapasztalatunkkal és szakértő csapatunkkal biztosítjuk a legmagasabb szintű szolgáltatásokat.
Folyamatos támogatást nyújtunk a rendszerek zavartalan működéséhez.
Innováció: Modern technológiák alkalmazásával segítjük elő az önkormányzati folyamatok digitalizációját és hatékonyságának növelését.

Az informatikai biztonság mellett a CTS Informatika Kft. kiterjedt szolgáltatási portfóliója lehetővé teszi, hogy az önkormányzatok számára teljes körű IT-megoldásokat kínáljunk. Legyen szó közterület-felügyelet automatizálásáról vagy az informatikai infrastruktúra fejlesztéséről, célunk az, hogy partnereink a legkorszerűbb és legbiztonságosabb technológiai környezetben dolgozhassanak. Tapasztalt szakembereink és integrált rendszereink garantálják a hatékony és jogszabályoknak megfelelő működést minden önkormányzat számára.