Betöltés...

Szakvélemény készítés

 

Cégünk már több éve ír informatikai témájú szakvéleményeket. Ez idő alatt sokfajta igény érkezett hozzánk. Nagyobb cégek, intézmények, de akár magánszemélyek esetében is sok féle módon értelmezhetjük a szakvélemény írást. Gyakran adunk írásban véleményt hálózatok állapotáról, vírus és adatvédelem szakszerűségéről, szerverek mentési stratégiájának minőségéről. Szakvélemény alapvetően két formában fordul elő: selejtezési jegyzőkönyv és biztosító által megkövetelt szakvélemény.


Selejtezési szakvélemény:

Általában cégek, intézmények kérik, többnyire javításra szoruló vagy gazdaságtalanul fenntartható eszközökről kérnek törvényi kötelezettségeik miatt selejtezési szakvéleményt. Ugyanis teljes avulási időt meghaladóan is csak úgy lehet szabályosan kivezetni egy eszközt a könyvelésből, hogy selejtezési jegyzőkönyvet írunk róla. Mi több mint huszonöt éve forgalmazunk és javítunk számítógépeket, szervereket, monitorokat és nyomtatókat. Így pontosan meg tudjuk határozni, hogy egy ilyen eszköz javítása, felújítása vagy üzemeltetése gazdaságos-e vagy sem.
 

Biztosítók által kért szakvélemény:

Általában a biztosítási ügyek alapját villám vagy tűzeset okozta károk képezik. Emiatt az eszközök életkora nagyon változó. Az informatika iparra jellemzően, a gyors fejlődés miatt már egy 3-4 éves alkatrész sem pótolható.

Ajánlatkérő

*A fenti ajánlatkérő kitöltésével a felhasználó hozzájárul, hogy a CTS Informatika Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében – felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a CTS Informatika Kft.-t arra, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, cégnév, e-mail cím, telefonszám.

Üzenjen nekünk