Betöltés...

 

 

 

 

Cégcsoportunk az informatika minden területén, kiválóan képzett szakemberekkel áll partnereink szolgálatára. Cégek, vállalkozások számára biztosítunk havi átalánydíjas üzemeltetést, karbantartást. A havidíjon felül, sem a kiszállásért, sem a munkavégzésért, sem tanácsadásért nem kell külön díjat fizetni, illetve az alkatrészcserével nem járó javítást is díjmentesen végezzük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Átalánydíjas ajánlataink mellett lehetőség van eseti szolgáltatás igénybevételére is, ez esetben nincs havidíj, de a kiszállási és munkadíj kiszámlázásra kerülnek.

Annak érdekében, hogy az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtsuk több konstrukciót alakítottunk ki, melyeket az alábbi linken tud letölteni vagy kérjen árajánlatot a lenti ajánlatkérő kitöltésével.

 

 

 

 

Szerviz árlista

 

Szerviz csomagajánlatok

 

 

 IT Outsourcing szolgáltatásunk előnyei
 

 

  • Levesszük az informatikai terheket cége vagy rendszergazdája válláról.
  • Teljeskörű megoldást nyújtunk bármilyen felmerülő informatikai problémára.
  • Már rövidtávon is költségcsökkentést érhet el IT Outsourcing megoldással. Nagyobb költségek helyett átlátható, fix, havidíjas konstrukciót kínálunk.
  • Egy percet sem kell informatikai problémák megoldásával töltenie. 25 éves tapasztalattal, magas szakmai színvonalon működő, megbízható csapattal állunk rendelkezésére.

 

 

  • Nincs szabadság, nincs betegség. Minden esetben megfelelő szakembert biztosítunk a feladatok ellátására
  • Dokumentált hibabejelentés, melynek megoldása szerződésben foglalt prioritási rendszer szerint működik.
  • Folyamatos teljesítménymérés, riportolás, értékelés, nyomonkövetés
  • SLA-n alapuló szolgáltatás színvonal
  • Koncentráltabb figyelmet fordíthat cégének fő tevékenységére

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérő
 

*A fenti ajánlatkérő kitöltésével a felhasználó hozzájárul, hogy a CTS Informatika Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében – felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a CTS Informatika Kft.-t arra, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, cégnév, e-mail cím, telefonszám.

Üzenjen nekünk