Hardver eszközök értékesítése

Cégünk rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legösszetettebb szolgáltatásokat biztosítsa ügyfelei számára, úgymint: a legkülönfélébb informatikai eszközök forgalmazása, tanácsadás, személyre szabott árajánlatok készítése. A legkiválóbb gyártókat képviseljük azért, hogy az igényeinek legmegfelelőbb termékeket nyújthassuk Önnek. 

Azonban a megfelelő programok nélkül még nem használható a számítógép. Magasan képzett szakembereink ebben is segítséget nyújthatnak. Cégünk a legjobb gyártókkal áll kapcsolatban, akik kiváló termékeket biztosítanak, elérhető árakon. Biztos lehet benne, hogy az adott feladatokra a legmegfelelőbb szoftvereket kínáljuk Önnek. Munkatársaink elvégzik a telepítési munkákat, megfelelő beállításokat, illetve igény esetén a betanítást is, egy mindenre kiterjedő tanácsadás keretében.

A legkörültekintőbb használat esetén is adódhatnak problémák az eszközökkel, ezt hivatott kiküszöbölni szervízszolgáltatásunk. Vállaljuk informatikai eszközök, hálózatok, szoftverek szervizelését legyen szó általunk, vagy más által forgalmazott termékekről, magasan képzett munkatársainkkal, készséggel állunk szolgálatára.

Amennyiben kevésbé ért a számítógépekhez, az alábbi szempontok figyelembevételével, igényeihez igazodva, segítünk eldönteni melyik is lenne a legideálisabb megoldás az Ön számára:

  • A számítógép árfekvése
  • Műszaki paraméterei
  • Termékgarancia
  • Termék- és szoftvertámogatás
  • A számítógép bővítési lehetőségei

Javasoljuk, hogy mielőtt vásárlásra kerülne sor, alaposan gondolja át, hogy milyen célra szeretné számítógépét használni.

Ha Ön már rendelkezik számítógépes tapasztalattal, biztos lehet benne, hogy széleskörű kínálatunk között hamar meg fogja találni az Önnek tetsző, legmegfelelőbb termékeket, melyek maximálisan kielégítik igényeit.