Egyedi megoldások - Szoftverfejlesztés

Divíziónk fő profilja a szoftver fejlesztés, és azon belül is az egyedi szoftverek fejlesztése. Ha Ön nem találta meg az igényeinek megfelelő dobozos szoftvert, és szeretné az ötleteit megvalósítani, akkor ehhez a CTS-Informatika Kft. a megfelelő partner!

Segítünk az elképzelései, álmai valóra váltásában. Egy előzetes beszélgetés keretein belül tisztázzuk, hogy nagy vonalakban milyen szoftverről lenne szó. Az előzetes felmérésen az is eldől, hogy valóban képesek vagyunk-e a szoftvert megvalósítani, hiszen a szoftver fejlesztés ma már elég szerteágazó tevékenység. Csak olyan szoftvert vállalunk el, amelyet profi minőségben el is tudunk készíteni. Így Önnek sem lesz oka a csalódásra!

Az előzetes felmérés alapján készítünk egy árajánlatot. Ha a szoftver bonyolultsága szükségessé teszi, már az árajánlathoz elkészül a szoftver rendszerterve, így biztosítani tudjuk, hogy a vállalt határidők valóban tarthatók legyenek. A fejlesztés megkezdése után Önnel szinte napi rendszerességgel tartjuk a kapcsolatot. Ha igényli, folyamatos szoftver átadással biztosítjuk, hogy Ön már a fejlesztés alatt álló terméket ki tudja próbálni. Így Önnek már a félkész szoftverrel is lesznek tapasztalatai, és természetesen ezek alapján akár a szoftver működésének módosítása is lehetséges. Ha a termék elkészül, átadjuk Önnek. Ha szükséges, vállaljuk a szoftver használatának betanítását is.

Azt kapja, amit szeretne, az Ön által megrendelt egyedi szoftver úgy fog működni, ahogyan azt Ön szeretné.

Ahhoz, hogy minél jobb legyen a szoftver nagyon részletes, mindenre kiterjedő részletes leírást kell adnia arról, hogy mit tudjon az Önnek fejlesztett program.

Magasra helyeztük a mércét a minőségben, ezért kellemesen csalódni fog. Az kifejlesztett egyedi szoftver általában jóval többet tud, mint amit a szerződésben leírt specifikáció tartalmaz.Az általunk fejlesztett egyedi szoftverek is tartalmazhatnak hibákat – attól függetlenül, hogy nagy tapasztalatunk van szoftverfejlesztésben. A legtöbb hiba a használatbavételtől számított két héten belül előjön, de az is előfordult már, hogy egy hiba két év folyamatos használat után jelentkezett. A szoftvereinkben jelentkezett hibákat kijavítjuk a fejlesztés óta eltelt időtől függetlenül.