CTS Kiskereskedelmi Rendszer

Ha Ön kereskedelmi tevékenységet folytat, és szeretne a készletéről folyamatosan pontos információkkal rendelkezni, és szeretné hatékonyan managelni a boltját, akkor Önnek a Kiskereskedelmi Rendszerünkre van szüksége!

Mit nyújt a szoftver?

 • Támogatja a teljes eladási folyamatot, legyen az készpénzes, kártyás, vagy számlás.
 • Az eladásokat vonalkód (kézi és pultscanner), cikknév, vagy gyorskód alapján gyorsan el lehet végezni.
 • A vásárlásról tételes nyugta mellékletet ad.
 • A betárolás segítségével a beszerzett áruk könnyen felvihetők.
 • A rendszer segítségével folyamatosan figyelheti a szavatossági időket, így időben tud reagálni.
 • Futtatható érintőképernyős, és normál PC-n is.
 • Pultcimkék? Nem gond! A rendszerrel ezeket is könnyedén elő tudja állítani!
 • Alapkiépítésben a rendszer kezeli az élelmiszer mérlegeket (pl. Mettler-Toledo)
 • Szabadon összeállíthat akciókat, akár hónapokkal előre is!
 • Törzskártyát, vevő kedvezményeket kezel, akár cikkcsoportonként is.
 • Törzskártyát, vevő kedvezményeket kezel, akár cikkcsoportonként is.
 • A betárolás segítségével a beszerzett áruk könnyen felvihetők.
 • Beszerzési javaslatok kezelése, készlet figyelés

A szoftver speciális konstrukcióban hoztuk forgalomba. Ön boltonként tudja megvásárolni, és egy bolton belül tetszőleges számítógépen használhatja!

A mi szoftverünkkel könnyedén! Ön boltja méretétől függően választhat, hogy a pénztárban történjen eladás közben a göngyölegek visszavétele, vagy külön göngyöleg kezelő állomást kíván beállítani. Ez utóbbi esetben a rendszer egy vonalkódos nyugtát ad a göngyölegekről, amelyet a vásárló a pénztárnál tud felhasználni.

A CTS SzámSzerben gyorsan és egyszerűen kilistázhatja a megjeleníteni kívánt adatokat. Például egy adott, vagy az összes ügyfél tartozását ki lehet listázni. De többek közt kiválaszthatja, hogy az összes, vagy csak az aktuális szerződéseket szeretné látni.

A rendszer folyamatosan gyűjti az adott szerződéshez és ügyfélhez kötődő dokumentumokat, így ha Önnek bármit el kell intéznie egy szerződés kapcsán, akkor nem kell többé az iratszekrényt átkutatnia, hogy a szerződéshez kapcsolódó üzenet- és iratmozgásokat előkeresse. Ekkor is nagy segítség a szoftver, hiszen egyetlen helyen az összes iratot és üzenetet meg tudja nézni. Ennek akkor is nagy hasznát tudja venni, ha az ügyfele telefonál, és Önnek hirtelen kell válaszolnia egy szerződés kapcsán egy kérdésre. A gyűjtött iratoknak köszönhetően Ön azonnal válaszolhat, így a program leveszi az Ön válláról az iratkeresés nehézségeit, ráadásul az ügyfelei elégedettek lesznek, hiszen nem kell az ügyintézésre várniuk.

 

Több beépített funkció segíti Önt abban, hogy a rendszer segítségével növelni tudja a forgalmát. A folyamatos készletfigyelésnek köszönhetően Ön riasztást kap a fogyó termékekről, így mindig időben gondoskodhat a beszerzésekről. A sokrétű kimutatásoknak köszönhetően pedig figyelni tudja a forgalmi volumeneket. Meg tudja nézni, hogy vevőnként hogyan alakul a forgalom. Kérhet kimutatást időszak alapján, akár órára lebontva. Le tudja kérni az adott időszakra jellemző átlagos kosárforgalmakat is.

A rendszer az Ön által elért hasznot is folyamatosan képes számolni, így Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy adott napon mekkora sikereket sikerült elérnie!

Keressen bennünket, segítünk! A szoftver mellé – ha szükséges – komplett informatikai hátteret tudunk biztosítani. Számítógépeket, pénztárgépeket, hálózatot – amire csak Önnek szüksége van. Felmérjük, hogy Önnek mik az igényei, és megoldási javaslatot teszünk. Pontosan elmagyarázzuk, hogy milyen eszközre miért van szükség, így Ön a szakmai ismeretek nélkül is képes lesz döntést hozni, és kiválasztani az Önnek szükséges hardver elemeket. Ha sikerült kiválasztania, akkor a lehető legrövidebb határidővel leszállítjuk, beüzemeljük. Önnek csak annyi dolga lesz, hogy használatba vegye a működő új rendszerét.

Amennyiben kéri, a rendszer összeköthető pénztár fiókkal. Ebben az esetben a készpénzes eladásoknál a szoftver végzi a fiók kinyitását, és a fiók nyitásának figyelését. Így biztosítani tudjuk, hogy csak akkor legyen nyitva a pénztárfiók, amikor valóban szükség van erre. A szoftver ugyanis a nyitott fiókot is figyeli, és minden további tevékenységet megakadályoz, rávéve így a pénztárost, hogy az eladás végén a fiókot zárja vissza.

A fiók vezérlésével a rendszer a fiók nyitvatartási időket is naplózza, és figyelmeztetni tud a kritikusan hosszú nyitvatartási időkre.