Betöltés...

Jegyértékesítő Rendszer

 

A jegyértékesítő rendszerünk közintézmények (múzeumok, színházak) számára lett kifejlesztve, rendezvény beléptetésre.

 

A szoftver a következő funkciókat nyújtja:

  • belépőjegy nyomtatás,
  • helyre szóló, vagy eseményre szóló jegy,
  • számla készítés jegyről,
  • csoportos jegy,
  • foglalás előadásra,
  • bérlet árusítás,
  • előadások nyilvántartása,
  • feláras jegyek (fotó és videó jegy).

 

Szeretnék saját jegyet használni, megtehetem?

Igen! A jegynyomtató modul az előadás adatait nyomtatja rá a jegyre. Így Önnek lehetősége van saját jegyet terveztetni akár velünk, akár saját grafikussal. A rendszer bevezetésekor a nyomtatást a meglévő jegynek megfelelően állítjuk be.

 

Milyen kimutatásokat kérhetek?

A rendszer összesítés képes adni előadásonként és műsoronként is. Lekérhetők az adatok időszakban, illetve havi bontásban.  A rendszer képes megmondani azt is, hogy egy napon óránkénti bontásban melyik műsorra hogy fogytak a jegyek. A pénztáros forgalma szintén lekérhető.

 

Hogyan segíti a rendszer a gyors kiszolgálást?

A szoftver nem helyre szóló változata olyan kezelőfelülettel került forgalomba, amely előnyösen használható érintőképernyős munkaállomásokon is. Így a pénztáros ujjal képes kezelni a felületet. A felület úgy lett kialakítva, hogy kevés kattintással jegyet lehessen eladni, így a gyakorlatban egy adott előadásra egy jegyet eladni pontosan 2 kattintásba kerül.

 

Egyedi igényeim vannak, mit tehetek?

Több ügyfelünknél tapasztaltuk, hogy egyedi megszokások alapján szervezik a jegyeladásokat. Amennyiben Önöknél ez a folyamat már bevált, akkor természetesen ezen mi sem szeretnénk változtatni! Így vállaljuk, hogy a szoftverünket az Önök igényei szerint módosítjuk, hogy teljesen megfeleljen az Önök elvárásainak!

Ajánlatkérő

*A fenti ajánlatkérő kitöltésével a felhasználó hozzájárul, hogy a CTS Informatika Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében – felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a CTS Informatika Kft.-t arra, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, cégnév, e-mail cím, telefonszám.

Üzenjen nekünk