Betöltés...

 

 

 

 

Az információbiztonsági törvény számos feladatot jelent az állami és önkormányzati szerveknek, ezért indokolt a megfelelő szakértelemmel és közigazgatási tapasztalattal rendelkező információbiztonsági tanácsadás igénybevétele.

 

 

 

 

 

 

 

 

A CTS Informatika Kft. az üzemeltetés mellett akár díjmentesen, olyan szolgáltatást nyújt az Önkormányzatoknak, amellyel megfelelnek a törvény rendeleteinek.

Amennyiben már rendelkeznek az informatikai rendszert működtető személlyel, akkor Mi külső szakértőként – szakembereikkel együttműködve – vállaljuk megfelelésének biztosítását a 2013. évi L. törvény előírásainak.

 

 

 

 

 

Ajánlatkérő

*A fenti ajánlatkérő kitöltésével a felhasználó hozzájárul, hogy a CTS Informatika Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében – felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a CTS Informatika Kft.-t arra, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, cégnév, e-mail cím, telefonszám.

Üzenjen nekünk